✓ Snelle levering

✓ Totaaladvies voor uw woonruimte

✓ Eigen showroom

Wij zijn de aanbieder van PVC vloeren in regio Nijmegen waar u naar op zoek bent! Bij Kroon Montage in Wijchen, nabij Nijmegen, bieden wij naast zonwering, sinds enkele jaren ook vloeren van PVC aan. Zo heeft u de mogelijkheid om uw interieur in één keer volledig op elkaar aan te laten sluiten. Dat is wel zo aangenaam!

De verschillende PVC vloeren die wij in onze zaak nabij Nijmegen aanbieden

Zowel in regio Nijmegen als elders in het land ziet u PVC steeds vaker terugkomen. Dit is niet voor niets; met PVC heeft u namelijk een zeer gebruiksvriendelijk product in uw huis in regio Nijmegen. Om een mooie sfeer in uw huis te creëren, bieden wij bij onze zaak in Wijchen, nabij Nijmegen, een breed assortiment aan PVC vloeren aan. Deze vloeren zijn van de merken:

  • Castell
  • Gerflor
  • COREtec
  • Lifestyle

Van al deze merken hebben wij in onze showroom een ruim aanbod. Zo zit er altijd een vloer tussen die volledig aansluit op uw wensen. Gaat u voor modern of klassiek? Wilt u een gezellig of strak interieur? Het is allemaal mogelijk! Wanneer u bij Kroon Montage nabij Nijmegen een vloer van PVC aanschaft, kunt u zelfs gebruikmaken van onze dienst om de vloer te leggen.

Kom ons ruime aanbod bekijken in de showroom

Bent u benieuwd naar de PVC vloeren die we bij onze zaak nabij Nijmegen aanbieden? Breng dan gerust een bezoek aan onze showroom en ontdek alle vloeren. Hier kunt u tevens direct onze zonwering, zoals elektrische rolgordijnen, bekijken. Zo stemt u in één bezoek uw zonwering en vloer op elkaar af! Mocht u voorafgaand aan uw bezoek nog vragen hebben, stelt u deze door te e-mailen naar info@kroonmontage.nl.

Maak nu een afspraak in de

Showroom
 

PVC vloeren Nijmegen