✓ Snelle levering

✓ Totaaladvies voor uw woonruimte

✓ Eigen showroom

Wilt u rolluiken laten monteren bij uw pand in Wijchen of nabije omgeving? Dan klopt u aan bij Kroon Montage Zonwering en Rolluiken. Wij specialiseren ons namelijk niet alleen in het leveren van rolluiken van de beste kwaliteit, maar monteren deze ook graag voor u. Zo wordt u van A tot Z ontzorgd.

Alle typen rolluiken laat u monteren door onze specialisten uit Wijchen

Of u nu handbediende of elektrische rolluiken bij ons in Wijchen heeft gekocht: onze specialisten weten raad met monteren van de systemen. Wanneer u deze klus aan ons uitbesteedt, weet u zeker dat uw rolluiken op de juiste manier worden geïnstalleerd en u er maximaal profijt van ervaart. Dit durven wij te garanderen door onze jarenlange ervaring als gespecialiseerd montagebedrijf. Wij hebben eerder rolluiken en andere producten, zoals horren, mogen monteren bij woningen, bedrijven en allerlei andere panden in regio Wijchen. U vertrouwt dus op veel kennis en ervaring!

Neem contact met ons op bij interesse

Wilt u vertrouwen op de kwaliteiten van onze zonweringsmonteurs? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@kroonmontage.nl of door gebruik te maken van het contactformulier. Wij zijn u graag van dienst met onze services: van levering tot montage én onderhoud van uw binnen- en buitenzonwering!

Maak nu een afspraak in de

Showroom
 

Rolluiken monteren Wijchen