✓ Snelle levering

✓ Totaaladvies voor uw woonruimte

✓ Eigen showroom

Bent u benieuwd over welke competenties u moet beschikken om zonweringsmonteur te worden? Wij zetten ze graag voor u op een rijtje. Zo kunt u bij uzelf nagaan of deze functie bij u past en heeft u wellicht de mogelijkheid om het team van Kroon Montage Zonwering en Rolluiken in Wijchen te komen versterken!

De vereisten om zonweringsmonteur te worden

Hoewel er bij elk bedrijf om andere competenties zal worden gevraagd, zijn er bepaalde vaardigheden waar elke zonweringsmonteur over dient te beschikken. Het is vanzelfsprekend dat u voor deze functie technisch ingesteld moet zijn en moet weten van aanpakken. Zonwering en rolluiken monteren zichzelf immers niet! Bovendien dient u te beschikken over een oplossingsgericht vermogen: wat als er onverhoopt problemen optreden bij de montage of demontage? Tot slot is het van het grootste belang om klantvriendelijk te zijn: u komt in deze functie immers bij mensen en bedrijven op bezoek om zonwering te installeren.

Bekijk of er een vacature beschikbaar is

Denkt u dat u over alle competenties beschikt om zonweringsmonteur te worden? Dan maken we bij Kroon Montage Zonwering en Rolluiken in Wijchen graag kennis met u. We hebben met regelmaat een vacature voor zonweringsmonteur openstaan. Neem een kijkje bij ons vacatureaanbod of neem contact met ons op via info@kroonmontage.nl.

Maak nu een afspraak in de

Showroom
 

Zonweringsmonteur